fcb.portal.reset.password

Allan Simonsen durant un partit al Camp Nou / HORACIO SEGUÍ - FCB

No va poder reprimir les llàgrimes Allan Simonsen quan va dir adéu al FC Barcelona... El petit gran danès, a qui l’afició va catalanitzar amb el nom de Simonet pel seu físic aparentment fràgil, va plorar d’emoció quan el president Núñez, en un acte íntim sense públic, li va donar una placa on es podia llegir un sentit text: “En gratitud pels serveis prestats i per la lleialtat i entrega amb què defensà la samarreta blaugrana”. Va prendre la paraula l’estimat jugador, que des del primer dia es va guanyar el respecte de l’afició per la seva personalitat, bondat i talent, i va comentar: “Estic trist... Aquest comiat és molt dur per a mi. Només desitjo el millor per a l’afició del Barça i que aviat pugui celebrar una Lliga”. I quan se li va preguntar si li hauria agradat que li fessin un partit d’homenatge per poder-se’n acomiadar, va afirmar: “No, no... No ho hauria resistit”. El president Núñez, que el va consolar, també es va emocionar.

Simonsen va recalar al futbol anglès, a les files del Charlton Athletic, per tornar, un any després, al seu club de sempre, el Vejle, on penjaria les botes.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt