fcb.portal.reset.password

Els dos equips i el trio arbitral, tots junts, abans de començar el partit / ARXIU FCB

El FC Barcelona, una vegada més, va defensar una noble causa acollint aquest partit al Camp Nou. La recaptació anava destinada a tots aquells nens i nenes més desfavorits del món que emparava UNICEF. I el poble català, en especial la gent blaugrana, no els va fallar. Es va omplir l’Estadi, que va resultar petit. Cert és que el cartell del Humane Stars, com es va batejar la selecció que es va enfrontar al Barça, reunia grans noms, però cert és, també, que l’afició va voler estar a l’alçada i va passar per la taquilla per destinar uns diners a una obra solidària de gran valor. L’ambient de solemnitat respirat al Camp Nou, tractant-se d’un partit amistós, era quelcom seriós. No hi cabia ni una agulla.

Quant a l’aspecte purament esportiu, cal comentar que va guanyar el Barça 3-2 i que a la selecció d’estrelles es van alinear, entre d’altres, jugadors de la talla de Bonhoff, Cruyff, Rummenigge, Hansi Müller, Chinaglia, Platini, Blokhine i Hugo Sánchez. Per al Barça van marcar Simonsen, Schuster i Martínez. La nota discordant la va donar l’àrbitre, que va expulsar Cruyff al minut 55 per protestar i es va guanyar una esbroncada monumental.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();