fcb.portal.reset.password

El porter del FC Barcelona Víctor Valdés / MIGUEL RUIZ - FCB

Víctor Valdés, que la temporada 2004/05 havia guanyat el Trofeu Zamora com a porter menys golejat de la Lliga, ampliava el seu contracte per a cinc anys més, fins al 30 de juny del 2010. El català passava a cobrar tres vegades més, i la seva clàusula es veia ampliada de 25 a 100 milions d’euros. “Estic molt feliç que s’hagi arribat a un acord perquè això significa que valoren la meva feina. El meu somni sempre ha estat quedar-me al Barça i aquest nou contracte ratifica les meves intencions”, va explicar el porter.

Tot i això, l’acte de signatura va veure’s ajornat fins al 23 d’agost, però el nou contracte li reconeixia un paper cabdal dins l’equip. El juliol del 2009 es tornaria a revisar el seu contracte i s’ampliaria cinc anys més, fins al juny del 2014, amb un altre increment de la seva fitxa i la seva clàusula, que passava a ser de 150 milions d’euros.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();