fcb.portal.reset.password

El ciclista Mariano Cañardo, estretament vinculat al FC Barcelona / AUTOR DESCONEGUT

La temporada oficial estava a punt de començar, i per tal d’acabar d’ajustar l’equip, el FC Barcelona va organitzar un partit amistós contra el València a Les Corts. El conjunt blaugrana va imposar-se per 5-2, però a més de la golejada i les bones sensacions que va transmetre l’equip, la jornada va adquirir certa distinció i relleu per l’homenatge que el València i el ciclista del Barça Mariano Cañardo, campió aquell mateix dia de la XII Volta a Catalunya celebrada a l’Estadi de Montjuïc, van retre a Joan Gamper.

En memòria fundador del Club, que s’havia tret la vida feia un mes i mig, el Barça havia col·locat un bust seu per presidir el camp de Les Corts, i tant Cañardo com els visitants van mostrar el seu respecte cap a Gamper. Aquell dia, durant el descans del partit, Cañardo també va oferir la seva victòria donant una volta en bicicleta al voltant del camp, mentre era llargament aplaudit per l’afició. L’homenatge al campió va finalitzar fent-se una emotiva fotografia al costat dels dos equips.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();