fcb.portal.reset.password

Una imatge de Vicente Ferrer / FUNDACIÓ VICENTE FERRER

Sempre sensible amb la infància i els seus problemes, la Fundació del FC Barcelona i la Fundació Vicente Ferrer van arribar a un acord de col·laboració per construir un centre per a l’atenció integral a la infància mitjançant l’esport a Anantapur (l’Índia), una de les zones del país asiàtic més castigades per la pobresa i els problemes que se’n deriven.

Era la primera vegada que ambdues fundacions signaven un conveni, i ho van fer en el marc del programa ‘Xarxa Internacional de Centres Solidaris’ (XICS), promogut pel FC Barcelona i que tenia l’objectiu de facilitar l’accés a l’educació, la salut i l’esport a nens i nenes en situació de vulnerabilitat. Amb aquesta iniciativa, el programa XICS estenia la seva ajuda a l’Índia. A fora de Catalunya ho feia ja al Senegal, el Brasil, el Marroc i el Camerun.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();