fcb.portal.reset.password

Àngel Mur Ferrer, marxant del vestidor en el dia del seu adéu al Barça / MIGUEL RUIZ - FCB

Àngel Mur Ferrer, l’emblemàtic i estimat fisioterapeuta i massatgista del FC Barcelona, deia adéu al Club després de 33 anys i, amb ell, desapareixia una saga que havia cuidat els jugadors durant més de mig segle. Aquell 12 de juny de 2006 Mur va confirmar al Club que, després de pensar-ho molt, posava fi a la relació contractual que hi tenia. Estava molt a prop dels 65 anys i entenia que era el moment de “dedicar temps a la família”, cosa que poc va poder fer en actiu, ja que vivia sempre enganxat a una maleta. El Barça li havia proposat seguir, però la decisió estava presa i a partir de llavors, ho tenia molt clar: seguiria el dia a dia del Club com un simple aficionat.

Mur va entrar al Barça el 1971 i el 1973 va arribar al primer equip de la mà del seu pare, Ángel Mur Navarro, mort l’any 2000. El primer equip perdia una persona molt estimada per la seva professionalitat i experiència, i per una feina que anava molt més enllà de l’aspecte físic. En una ocasió Cruyff va explicar que quan va ser entrenador no necessitava cap psicòleg a la plantilla perquè comptava amb Àngel Mur, que escoltava i aconsellava els jugadors. Fruit de la seva sensibilitat, va convertir el vestidor del primer equip en un veritable museu, pensat per motivar el compromís dels jugadors amb l’Entitat.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt