fcb.portal.reset.password

Ronaldinho, ambaixador de l'ONU / MIGUEL RUIZ - FCB

L’Organització de les Nacions Unides (ONU) va nomenar el crac del FC Barcelona ambaixador per la pau i l’esport al món. L’acte va tenir lloc a l’emblemàtic edifici de l’ONU de Nova York i Ronaldinho va arribar acompanyat a la seu pel president de la gestora del Club, Xavier Sala i Martín, juntament amb el també futbolista Lilian Thuram. La roda de premsa es va transmetre en directe des de la pàgina web oficial de l’ONU, i el senyal televisiu arribava a cadenes de tot el món.

Aquest era l’enorme impacte de la notícia protagonitzada pel jugador blaugrana, que es comprometia a fer d’ambaixador de l’ONU durant dos anys amb un salari d’un euro. El brasiler, que recentment s’havia proclamat campió de la Champions amb el FC Barcelona, era una cara molt coneguda, que irradiava sempre felicitat pels quatre costats. “Per a mi és tot un honor donar el meu suport i me’n sento molt feliç. Estic obligat a tornar a la societat tot el que he rebut i m’il·lusiona contribuir al fet que la gent pugui complir els seus somnis”, va dir.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();