fcb.portal.reset.password

Un moment de l'Assemblea General Ordinària del setembre del 1982 / ARXIU - FCB

El FC Barcelona, sota la presidència de Núñez, va celebrar l’Assemblea General Ordinària en una de les sales de l’Hotel Princesa Sofia, en què es va informar els socis compromissaris de la bona salut econòmica de la qual gaudia l’Entitat. Temps de bonança en uns moments en què el futbol espanyol es ressentia d’aquest aspecte.

Però no el Barça, que des de l’arribada de Núñez s’havia aplicat molt i era rigorós per tal de no caure en errors del passat. L’Assemblea, entre altres acords, va donar llum verda a la compra dels terrenys de Fabra i Coats, que es destinarien al futbol base del Club. També va presentar un superàvit de més de 542 milions de pessetes.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();