fcb.portal.reset.password

Una imatge de l'antic Camp de Les Corts / ARXIU - FCB

Des de la inauguració del Camp Nou el setembre del 1957 era evident que per al Club seria molt difícil mantenir dos estadis d’alt nivell. Hi va haver tota mena de propostes, fins que es va optar per la venda d’una part dels terrenys per a l’edificació d’habitatges. Mentrestant, però, van anar passant els anys, i el Camp de les Corts encara se seguia utilitzant. S'hi van jugar partits amistosos del primer equip de futbol, i també va ser utilitzat per les seccions i els equips inferiors de futbol.

El darrer partit va ser la final del campionat de l’OAR de futbol infantil, que van disputar el Barça i el Catalònia, i que va acabar amb victòria blaugrana per 3 gols a 1. D’aquesta manera, els deixebles d’Oriol Tort van posar el punt final al vell Camp de les Corts, precisament amb les millors promeses del futur futbolístic blaugrana. Pocs mesos després, al febrer del 1966, l’estadi va ser definitivament enderrocat.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt