fcb.portal.reset.password

La nova imatge del túnel d'accés al terreny de joc del Camp Nou / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

El túnel d’accés al terreny de joc del Camp Nou estrenarà nova imatge aquesta temporada, amb una creativitat que inclou imatges de l’afició i missatges de suport, amb l’objectiu de traslladar la passió de les graderies als instants inicials a saltar a la gespa. Una altra de les novetats de la nova imatge del túnel és la tècnica emprada, que ha estat a través de grafits i amb un clar predomini dels colors blaugrana.

L'espai consta de dos murs de més de 70 metres quadrats, que han estat personalitzats amb tonalitats blaugrana i en què predomina el color vermell en el dels jugadors barcelonistes i el color blau en el dels jugadors visitants. Sobre el fons d’unes graderies difuminades hi ha dibuixades les imatges d’aficionats i missatges d’ànim. També destaquen unes grans mans unides formant un cor blaugrana. Per a la realització dels diferents grafits s’han fet servir més de 50 esprais de pintura, pinzells, brotxes i rotuladors.

Una altra de les novetats és que es tracta d’una creativitat que estarà en desenvolupament constant, ja que a mesura que avanci la temporada s'anirà ampliant i personalitzant en funció de les accions que el Club impulsi, com partits especials, reconeixements, homenatges, etc.

La realització de la cretivitat ha estat a càrrec de l’estudi de disseny i decoració AXE Colours, que compta amb una trajectòria de cinc anys decorant tot tipus de superficies. Són coneguts pels grafits en homenatge a Leo Messi, Pepe Rubianes o Michael Jackson.

La nova creativitat del túnel de vestidors ja la poden gaudir tots els visitants al Camp Nou Experience, i els jugadors l’estrenaran amb motiu del Trofeu Joan Gamper, el 18 d’agost.


Homenatge a l'afició en el túnel d'accés al... per fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();