fcb.portal.reset.password

Mapa d'activitats de la Festa Gamper

Taller de tatuatges

Sumo futbol, una de les activitats de la Festa Gamper

Tot està preparat ja per donar el tret de sortida a la Festa del Gamper d’aquest 2014. Un any més, els més menuts de la casa, acompanyats de les seves famílies, podran tornar a gaudir d’una sèrie d’activitats lúdiques als exteriors del Camp Nou, obertes a tot el públic que vulgui passar una jornada familiar que potenciï els llaços d’unió entre l’afició i el FC Barcelona.

I és que, aquest any, i coincidint amb la XXXVII Trobada Mundial de Penyes, aquesta jornada commemorativa prèvia al 49è Trofeu Joan Gamper començarà uns dies abans. Durant els dies 16, 17 i 18 d’agost estaran obertes les activitats, els tallers i els espectacles de la zona de l’Auditori 1899. A més, el 18 d’agost, el mateix dia del partit, també s’ampliaran a l’esplanada de Tribuna del Camp Nou. Aquest dia, tots els accessos per entrar a les instal·lacions del Club s’obriran a les 10 del matí.

Així doncs, aquestes són algunes de les activitats programades:

Zona Auditori 1899 (del 16 al 18 d’agost)

 • Futbol Coca-cola: Camp de futbol de mides reduïdes on els nens i nenes hi podran jugar.
 • Taller de tatuatges: Per fer-se un tatuatge amb l’escut del teu club allà on més t’agradi.
 • Sumo futbol: Quatre lluitadors de sumo, dins d’una pilota gegant cada un i amb casc de protecció, juguen sobre un camp de futbol amb l’objectiu de fer entrar el contrari dins la porteria.
 • Futbolins: Per poder jugar-hi amb amics en una zona d’ombra.
 • Jumping: Consisteix en elevar-se fins a una altura considerable, utilitzant uns llits elàstics combinats amb unes gomes que permeten enlairar-se amb total seguretat.
 • Actuacions i concerts: L’humorista Pep Plaza i el grup d’havaneres Mar i Vent pujaran a l’escenari la nit del 17. El dilluns 18 s’hi faran les actuacions del concert d’Estrella Damm, amb Band The Marxa (15.15 hores i 16.45 hores) la Senyoreta Descalça (15.45 hores i 17.15 hores) i Oques Grasses (16.15 hores i 18.00 hores).

Esplanada de Tribuna del Camp Nou (18 d’agost)

 • Futbol refrescant: Dins d’un camp de futbol inflable, cobert amb uns 30 cm d’aigua, dos equips d’entre 3 a 5 persones s’enfrontaran en un partidet de futbol molt peculiar.
 • Pegamosques: Qui pugi en aquest inflable es quedarà atrapat, enganxat com una mosca a una teranyina.
 • Porter inflable: Zona amb porteria inflable i amb matalàs a terra per practicar de forma segura i lúdica les accions del porter de futbol.
 • Futbol-tennis: Per jugar amb els amics i practicar el futbol-tennis.
 • Zorball: Els nens i les nenes es posaran dins d’una gran pilota inflable i la faran girar fins arribar a marcar un gol.

Cal recordar que, a partir de les 18.30 hores, ja s’obriran les portes de l’Estadi. Cap a les 19.30 hores es farà la presentació de la plantilla del nou Barça de Luis Enrique, en la que serà la primera possibilitat de veure l’equip de la temporada 2014-15 en directe.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();