fcb.portal.reset.password
El jove Carlos i la seva germana petita Micaela sostenen unes samarretes del barça amb els seus noms estampats

Carlos amb la seva germana Micaela, durant la visita al Camp Nou Experience. FOTO: GERMÁN PARGA / FCB

El proper divendres s’estrena als cinemes el documental ‘Camino a la Escuela’, una cinta signada pel realitzador francès Pascal Plisson que retrata les adversitats a les quals s’han d’enfrontar quatre infants per arribar a l’escola, a l’Índia, a l’Argentina, a Kènia i al Marroc.

Carlos Yáñez és el protagonista argentí d’aquest documental i, aprofitant que és a Barcelona per a la promoció de la cinta, aquest divendres ha visitat el Camp Nou Experience, convidat pel FC Barcelona. Abans, però, ha tingut l’oportunitat de trobar-se amb Leo Messi a la Ciutat Esportiva en una visita privada. El jove, devot seguidor de l’argentí, ha assegurat que el moment ha estat “relindo”. A més també, ha pogut conèixer i fer-se fotos amb Marcherano i Iniesta.

Un cop al Camp Nou Experience, Carlos ha recorregut amb molt d’interès la zona de trofeus del Club, l’espai multimèdia i les graderies de l’Estadi. “És la primera vegada que veig un camp de futbol tan gran des de dins, pensava que seria més petit”, ha reconegut. Fins ara només havia vist La Bombonera del Boca Júniors, però des de fora. En Carlos, que ha estat en tot moment acompanyat per la seva mare i per la seva germana Micaela, ha pogut fotografiar-se amb una rèplica de la Champions League que es troba al Museu i ha estat obsequiat amb una samarreta i un llibre d’història del Club. Dos obsequis que el faran sentir molt a prop del Barça des de la seva Patagònia natal.

En Carlos té 11 anys i prové d’una família de pastors instal·lada als Andes, en una de les regions més remotes de la Patagònia. Des dels 6 anys tots els dies es puja al seu cavall i recorre 18 quilòmetres (una hora i mitja de trajecte) per arribar a la seva escola, passant per muntanyes i grans planícies, faci bon o mal temps. Tota una lliçó de força de voluntat.


Uno de los protagonistas del documental 'Camino... por fcbarcelona
Tornar a dalt