fcb.portal.reset.password

Els jugadors han sortit al camp acompanyats d'un grup de nens amb samarreta rosa / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

Aquest dissabte el Camp Nou ha estat un clam contra el càncer de mama. Coincidint amb el matx FCB-Eibar s’han dut a terme diverses accions de visibilitat sobre aquesta malaltia, de la qual se celebra el dia mundial aquest diumenge.

A través dels espais publicitaris de l’Estadi s’ha donat difusió a la campanya ‘Suma’t al rosa’, i l’‘speaker’ Manel Vic ha fet també una menció a aquesta iniciativa. D’altra banda, un grup de nens amb samarretes de color rosa han acompanyat els jugadors del primer equip durant la seva sortida al camp.

A més d’aquesta activitat a la gespa, a la llotja de l’Estadi s’han repartit els tradicionals llacets de color rosa. Com a convidats especials hi han assistit diversos representants de l’aecc-Catalunya, encapçalats pel seu president, Juli de Miquel, així com una família afectada per la malaltia, en representació del col·lectiu.

Aquest diumenge, més accions al Palau

El color rosa també tindrà protagonisme al partit de bàsquet FCB- Herbalife Gran Canària de diumenge dia 19 a les 18.00 hores. La imatge de la campanya de l’aecc-Catalunya també tindrà visibilitat en aquest espai, i l’‘speaker’ hi dedicarà unes paraules. D’altra banda, les ‘cheerleaders’ canviaran per un dia el seu estilisme i faran les seves coreografies amb unes samarretes de color rosa. A la zona noble del Palau es repartiran llacets roses i també s’espera la presència de representants de l’aecc-Catalunya.

Totes aquestes accions són una iniciativa del Grup Edelmira Calvetó, que lidera la directiva Susana Monje, i s’han vehiculat a través de la Fundació FC Barcelona.

Tornar a dalt