fcb.portal.reset.password

Els vicepresidents Javier Faus i Jordi Cardoner, i el director econòmic i financer, Néstor Amela / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

Uns 150 socis compromissaris han assistit aquest dimecres a la tarda a la sessió informativa prèvia a l’Assemblea General Ordinària que se celebrarà dissabte i en què els assistents han rebut tota la informació de caire econòmic. El vicepresident de l’Àrea Econòmica, Javier Faus, ha estat l’encarregat d’explicar el tancament de l’exercici econòmic de la temporada anterior i presentar el nou pressupost per a la vigent. I ho ha fet acompanyat pel vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, i el director de l’àrea econòmica i financera, Néstor Amela.

La reunió, que s’ha celebrat a l’Auditori 1899, també ha servit per resoldre qualsevol dubte que poguessin tenir els compromissaris.

Els socis que volien assistir-hi només havien d’omplir un formulari d’inscripció a la pàgina web del FC Barcelona. Tots ells han rebut de manera anticipada un exemplar de la Memòria del Club 2013/14 i, com a novetat, se l’han pogut endur per consultar-la prèviament a la celebració de l’Assemblea.

Tornar a dalt