fcb.portal.reset.password

Concurs Tu escrius la història del FC Barcelona

Milers de persones ja han participat en el concurs ‘Escriu la teva pròpia història del Barça’ per escollir els seus 16 moments més importants de la història del FC Barcelona a través d’un recull de fotografies històriques. Entre els participants, Yaya Akherraz ha estat el guanyador del mes de novembre i rebrà una samarreta del primer equip.

El concurs forma part de les accions per commemorar el 30è aniversari del Museu del Club. A través del ‘microsite’ ‘Escriu la teva pròpia història del Barça’, els socis i simpatitzants blaugrana han escollit les imatges més representatives que el FC Barcelona ha viscut al llarg dels gairebé 115 anys de vida.

Aquests moments estan dividits en quatre blocs cronològics (1899-1974, 1974-1992, 1992-2003 i 2003-2014) i es tracta que els participants triïn quatre imatges de cada bloc. Un cop escollides les 16 fotografies, un programa construeix un infogràfic en forma de línia de temps amb els millors moments que cada participant ha triat.

Els moments històrics més votats


Després d’unes setmanes, les fotografies més escollides pels milers d’usuaris que han participat són: la celebració de la primera Champions League a Wembley; la imatge d’uns joves Guardiola i Ferrer a la plaça Sant Jaume; la celebració de la Champions a París amb Puyol i Ronaldinho; la imatge del marcador del Bernabéu després del 0-5 la temporada 1973/74; Lionel Messi al Camp Nou amb els trofeus de la Pilota d’Or; Ronaldo celebrant la Recopa de la temporada 1996/97.

[[BOTOVERMELL::Tu escrius la història del Barça++::http://games.fcbarcelona.com/museu30anys/?lang=ca::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt