fcb.portal.reset.password

Visita d'una delegació del Roland Garros al Museu. FOTO: GERMÁN PARGA-FCB.

El Museu del FC Barcelona, que aquest any celebra el seu 30è aniversari, ha rebut avui la visita d’una delegació formada per representants de la Federació Francesa de Tennis i de Roland Garros per prendre nota de les característiques que han fet del museu blaugrana un dels museus esportius més visitats del món i una referència en aquest tipus d’instal·lacions. El motiu és que el museu de Ronald Garros, que va obrir al públic al 2003, tancarà les seves portes a finals del 2015 per realitzar una profunda remodelació que al 2019, quan torni a obrir, l’ha de convertir en una referència dins dels museus esportius del món.

El director del museu, Jordi Penas, ha explicat als visitants francesos com es va realitzar la transformació del museu del Barça al 2010, buscant noves formes de mostrar la història i el patrimoni blaugrana, incorporant les noves tecnologies per fer més atractiva la visita a les noves generacions. El Camp Nou Experience, que uneix la visita al Museu i el Tour pel Camp Nou, s’ha convertit en un dels grans atractius dels visitants de la ciutat.

El cap de continguts del Museu de Roland Garros, Michaël Guittard, la conservadora del museu, Claire Venambre, i el cap de màrqueting de la Federació Francesa de Tenis, Thomas Ravon, han quedat impressionats per la idea conceptual del museu blaugrana i la manera com s’ha aconseguit integrar el Museu i el Camp Nou en una experiència molt atractiva per al visitant, i com aquests interactuen de manera fàcil amb la història del Club.

Declaracions de Michaël Guittard, cap de continguts del Museu de Roland Garros:

“Hem vingut per veure com la història i els fets quotidians i les emocions es poden barrejar en aquest Museu, i no ens ha decebut perquè tot està perfectament combinat. Els trofeus, les pantalles multimèdia, amb el gran mur tàctil, ens han encantat. I després hem baixat al terreny de joc i ha estat magnífic poder veure aquest fantàstic estadi de cent mil localitats. Hem gaudit molt d’aquesta visita a Barcelona”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();