fcb.portal.reset.password

Els 4 exjugadors del Lègia juntament amb Bartomeu, Cardoner, Mestre, Tejada i Fusté. FOTO: MARTA BECERRA - FCB

El Camp Nou ha comptat aquest dissabte amb una visita molt emotiva: quatre jugadors del Legia de Varsòvia, l’equip que va participar en el partit inaugural de l’Estadi el 24 de setembre de 1957. Es tracta de Wieslaw Janczyk, Henrik Szczepanski, Helmut Nowak i Roman Korynt, que estan de visita a Barcelona juntament amb membres de la Penya Polska.

Abans del partit contra l’Athletic Club, el president Josep Maria Bartomeu i els vicepresidents Jordi Cardoner i Jordi Mestre han rebut la delegació polonesa a la Llotja Presidencial, des d’on han vist el partit. Aquí també s’han retrobat amb l’exjugador del FC Barcelona Justo Tejada, de 81 anys, que també va prendre part en aquell partit inaugural del Camp Nou.

El Camp Nou es va estrenar el 24 de setembre de 1957, dia de la Mercè, amb un partit amistós contra el Legia de Varsòvia que va acabar amb el resultat de 4-2, amb un gol inaugural d’Eulogio Martínez. Gairebé 57 anys després, els jugadors Wieslaw Janczyk, Henrik Szczepanski, Helmut Nowak i Roman Korynt han pogut tornar a trepitjar la gespa del Camp Nou i conèixer les interioritats d’un estadi que ha canviat força des d’aleshores. Els exjugadors polonesos han gaudit d’una visita guiada pel Camp Nou Experience i han redescobert la grandesa de l’Estadi i els canvis que ha experimentat el futbol en aquest mig segle.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();