fcb.portal.reset.password

Promoció Dia del Pare

El 19 de març és el Dia del Pare i per celebrar-ho el FC Barcelona posa en marxa una promoció en què a partir d’aquest dilluns 9 de març tots els culers tindran un 40% de descompte en la compra de la segona entrada per al partit de Lliga contra l’Almeria que es jugarà al Camp Nou el dimecres 8 d’abril (20 hores). Aquesta promoció finalitzarà el 19 de març i per beneficiar-se caldrà fer la compra a través del lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat) amb el codi promocional ADNCULER. Els interessats podran adquirir les localitats de l’Estadi que estiguin disponibles excepte Gol Baix, General i Lateral 4.

[[BOTOVERMELL::Promoció Dia del Pare++FC Barcelona - Almeria ::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbarcelona/ca_ES/entradas/evento/1933/session/105033/step1r2::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

En paral·lel, des del 9 fins al 19 de març els socis del FC Barcelona obtindran un 30% de descompte en la compra d’una o dues entrades per al partit contra l’Almeria. Els canals per obtenir aquest benefici són els habituals i el descompte s’aplicarà automàticament un cop el soci s’identifiqui. En cas de fer la compra d’una entrada per aquest partit abans o després d’aquest període el descompte per a socis serà el 20% habitual.

També al Camp Nou Experience

Coincidint amb el Dia del Pare també es llença una promoció per accedir al Camp Nou Experience, amb accés al Tour pel Camp Nou i el Museu del FC Barcelona. Des del 9 fins al 22 de març, introduint al lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat) el codi DIAPA5 s’obtindrà un 50% de descompte en dues entrades.

[[BOTOVERMELL::Promoció Dia del Pare++Camp Nou Experience::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbmuseu/ca_ES/entradas/evento/1200/session/13498/step1r2::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt