fcb.portal.reset.password

Bordas, Braida, Bartomeu, Rexach i Mestre, aquest migdia / MIGUEL RUIZ - FCB

Aquest migdia, a les oficines del Club, Carles Rexach i Ariedo Braida han signat el seu compromís amb l’entitat, davant la presència de tots dos directius i del president Josep Maria Bartomeu.

 Les funcions d’aquest Comissió Tècnica seran planificar la pròxima temporada amb l’aportació del coneixement del model futbolístic i formatiu del Club de Carles Rexach i amb l’àmplia experiència del mercat internacional d’Ariedo Braida.

La tasca de la comissió estarà coordinada amb Luis Enrique, tècnic del primer equip, i Jordi Roura, director del futbol base.

 


Perfils

Jordi Mestre

Vicepresident quart i responsable de l’Àrea Esportiva de futbol. Anteriorment, des de l’estiu del 2010 fins al gener de 2014, va ser el directiu responsable del futbol formatiu i del Barça B, així com del Barça femení.

Nascut a Barcelona el 14 de setembre del 1962 ha cursat estudis d’Alta Direcció d’Empreses a IESE i té un Màster en Gestió Gerencial per EADA. És president d’Expo Hotels & Resorts, que entre altres establiments hotelers és propietària de l’Hotel Princesa Sofía, Torre Catalunya i Expo, Expo València, Mare Nostrum Resort i Hotel Don Carlos. També és vicepresident coordinador de la Comissió permanent del Gremi d’Hotels de Barcelona i membre del comitè executiu de Barcelona Turisme.

Javier Bordas

Directiu de l’Àrea Esportiva de seccions professionals i  responsable del futbol sala. És el representant del Club a la Lliga de Futbol Professional (LFP) i la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

Nascut a Barcelona el 5 de març del 1961, és llicenciat en Administració d’Empreses i Executive MBA per ESADE. És president del Grupo Costa Este, companyia dedicada a l’oci i la restauració. Anteriorment es va dedicar a la gestió de Coymsa, empresa familiar dedicada als prefabricats de formigó. També va treballar al departament de màrqueting de Gallina Blanca.

Carles Rexach

Assessor tècnic de la presidència del FC Barcelona des de l’any 2010. Nascut a Barcelona el 13 de gener de 1947, Carles Rexach va desenvolupar tota la seva trajectòria com a futbolista al FC Barcelona. Va defensar la samarreta blaugrana 665 partits i va fer un total de 211 gols. Retirat l’any 1981, va tenir una densa etapa al staff tècnic de l’equip, primer al futbol base, després com a segon de Luis Aragonés (1987-88) i Johan Cruyff (1988-96, els anys del “Dream Team”) i finalment com a primer entrenador a la temporada 2001-02.

Ariedo Braida

Ariedo Braida va néixer l’any 1946 a Precenicco (Itàlia). Després de la seva etapa com a jugador amb diferents equips de la lliga italiana, Braida va treballar pràcticament tota la seva vida al Milan (1986-2013) com a director esportiu, tot i que la temporada passada va estar a la Sampdoria. Va ser un dels principals arquitectes del Milan entrenat per Arrigo Sacchi, un dels equips més exitosos de la història del futbol.


Presentació de la Comissió tècnica de l'àrea de... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();