fcb.portal.reset.password

Nova campanya del Museu.

El 24 de setembre, festivitat de la Mercè, es compliran els primers 30 anys de vida del Museu. Per commemorar l’efemèride, el FC Barcelona ha programat una sèrie d’activitats que anirà desenvolupant al llarg dels propers mesos. La primera acció serà una jornada de portes obertes el dia 24 per a tots els socis del Club, que tindran l’oportunitat de gaudir del Camp Nou Experience amb cinc acompanyants.

Tots els socis que estiguin interessats a aprofitar aquesta oportunitat de conèixer de prop la història del Club i els llocs més emblemàtics de l’Estadi, només hauran de mostrar el seu carnet de soci a les taquilles situades davant del Museu (accés 9) i els seran lliurades fins a cinc invitacions.

El mateix dia 24, dins del programa d’activitats al Camp Nou per la Mercè, està prevista una visita institucional del president Josep Maria Bartomeu i els membres de la Junta Directiva al Museu amb motiu d’aquest 30è aniversari.

Dins de les accions previstes per commemorar l’efemèride del Museu, també destaquen la campanya als carrers de Barcelona amb diferents banderoles que recorden esportistes del passat i del present del Club, i també la imatge gràfica en diferents espais de les instal·lacions blaugrana, com el de l’antiga OAB. També es posarà en marxa pròximament l’acció ‘online’ de participació “Tu escrius la història del Barça”, on els aficionats podran votar els seus millors moments de la història blaugrana.

Una visita inoblidable al Camp Nou Experience

 Al Museu del Barça es poden contemplar les 22 Lligues conquerides i les quatres Champions guanyades pel FC Barcelona al llarg de la seva història. A l’Espai Messi es troben la rèplica de les 4 Pilotes d’Or i les 3 Botes d’Or, i es poden veure tots els seus gols en 2 quadres interactius. Els visitants poden posar-se a la pell dels jugadors baixant pel túnel de vestidors, amb l’himne del Barça!, fer-se fotografies a peu de gespa i contemplar la immensitat del Camp Nou.

El Camp Nou Experience inclou la visita de la zona mixta, allà on els jugadors són entrevistats per la premsa, i també la sala de premsa on Luis Enrique fa les rodes de premsa postpartit. Podran visitar les cabines de premsa al capdamunt de l’Estadi i verificar el contrast que ha viscut a la gespa. En acabar, es visita la zona multimèdia i es repassen els millors moments i els gols de la història del Barça.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();