fcb.portal.reset.password

Piqué, ambaixador de Laureus / MIGUEL RUIZ-FCB

“L’esport té el poder de canviar el món”. Aquesta idea, expressada per Nelson Mandela, inspira des de l’any 2000 el treball de la Fundació Laureus Sport for Good. Gerard Piqué se suma ara a aquesta tasca i passa a formar part del grup selecte d’ambaixadors de la institució a Espanya. Fruit d’aquest nomenament, el jugador s’involucrarà de manera desinteressada en les accions que desenvolupa Laureus i que es materialitzen en els diversos projectes amb l’objectiu de donar suport, a través de l’esport, a joves i nens amb dificultats.

Aquesta xarxa d’ambaixadors està formada per un grup selecte d’esportistes i entitats esportives que compten amb reconeixement per les seves fites i/o per la seva contribució a la comunitat. Així, aquests aporten el seu coneixement i experiència al programa d’acció social de la Fundació Laureus. I comparteixen la seva confiança en el poder de l’esport per trencar barreres, unir la gent i millorar la vida dels joves d’arreu del món.


“Crec en la importància d’ajudar els més desafavorits, especialment joves i nens, a través de l’esport”, assegura el defensa. “Aquesta és una de les característiques que compartim els esportistes i que a més ens han inculcat des de petits al FC Barcelona. Sé la gran feina que fa la Fundació Laureus arreu del món, i els milions de joves i nens als quals ha ajudat a millorar les seves vides. Estic encantat de ser ambaixador de Laureus i faré tot el possible per donar-los suport en la seva causa”.

Gabriel Masfurroll, el president de la Fundació Laureus Espanya, apunta: “Estem encantats de poder comptar amb la col·laboració i la implicació d’un gran esportista com Gerard Piqué. És un privilegi que formi part d’aquest gran projecte que és la Fundació Laureus; amb ell podem arribar a més joves i nens que ho necessiten”.


Gerard Piqué, nuevo embajador de la Fundación... por fcbarcelona

Els Laureus del Barça

El FC Barcelona ha estat guardonat amb els premis Laureus en dues ocasions: l’any 2007, en la categoria Spirit of Sport, en reconeixement a la seva condició de Més que un Club; i l’any 2012, en la categoria de Millor Equip, no només de futbol, sinó d’entre tots els esports.

Tornar a dalt