fcb.portal.reset.password

Fotomuntatge FCB

El FC Barcelona se suma a la tradicional festivitat de Sant Jordi amb una nova iniciativa. I és que enguany, per primera vegada tots els socis i aficionats d’arreu del món podran comprar els llibres que desitgin sobre el Club a la botiga oficial del Barça situada al Camp Nou.  Així doncs, l’Entitat promou que els amants de la lectura puguin gaudir de dues passions conjuntes: la literatura i el sentiment blaugrana.

[[BOTOVERMELL::Compra el teu llibre++FCBLlibres::http://www.fcbarcelona.cat/club/fcbllibres::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Llibres per als més petits

El Club ofereix llibres per a totes els edats, començant pels culers més petits fins als més grans. Els més petits podran gaudir amb els llibres de l’editorial La Galera com ara ‘Anem al Museu del Barça’ i ‘Anem al Camp Nou’. En ambdós llibres hi apareix la vinculació de diferents generacions amb el Barça i explica com es pot gaudir de l’experiència de visitar tots els títols del Club i conèixer la història del FC Barcelona al Museu, així com també d’anar a l’Estadi per animar i veure un partit de futbol, a través de la figura de l’avi i els seus néts.

Però el FC Barcelona també ofereix llibres educatius. I és que l’editorial La Galera ofereix un catàleg diferent per aprendre a pintar i millorar la cal·ligrafia amb els llibres ‘Súper crea i escriu Anem al Camp Nou’  i ‘Crea i escriu Anem al Camp Nou’. El primer conte és en blanc i negre i els més petits poden divertir-se pintant les imatges del text, com ara l’Estadi, els jugadors, l’escut i la bandera, així com també utilitzar els adhesius de jugadors per realitzar les seves pròpies tàctiques i partits en els fulls incorporats al llibre.

Finalment, també s’ofereix un llibre molt especial per a nadons. Amb la publicació ‘El llibre del bebè culer’ els pares podran crear el primer diari del nadó. Sense cap mena de dubte, un llibre insubstituïble que acompanyarà el petit culer tota la vida.

Publicacions històriques del Barça

D’altra banda, el Club també disposa d’altres publicacions per conèixer la història del FC Barcelona. L’Editorial Angle publica ‘Torna la il·lusió’, un llibre que reuneix imatges inèdites dels moments que han compartit els integrants de la plantilla del primer equip durant la temporada 2013/14 i l’inici de l’actual 2014/15.

L’Editorial Cartlon ha publicat ‘La història il·lustrada del FC Barcelona’, en què es poden trobar des de les imatges més espectaculars de les victòries més grans del Barça, fins a curioses fotografies dels equips i dels jugadors llegendaris.

L’Editorial Base, per la seva banda, posa a disposició el ‘Gran diccionari de jugadors del Barça’. Un diccionari de consulta bàsica per conèixer els més de 2.000 jugadors que han construït la història del FC Barcelona.

A més, també es podran adquirir a la Megastore altres llibres infantils de la col·lecció de Campions de l’Editorial Estrella Polar o ‘La Pilota del Barça’, de Publicacions de l’Abadia de Montserrat, així com també llibres d’imatges com “El Barça i jo” o “Imatges inoblidables”, entre d’altres.

Els valors de Sant Jordi, presents al Barça

Finalment, el Club ha realitzat un vídeo per mostrar arreu del món la vinculació entre el FC Barcelona i els valors del cavaller, com ara la noblesa, el valor i la justícia. Tots tres elements presents en l’escut blaugrana. 


FC Barcelona - Sant Jordi 2015 (CAT) por fcbarcelona

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();