fcb.portal.reset.password

Els nous carnets del proper any 2015, amb un disseny molt identitari / FOTOMUNTATGE FCB

Amb l’arribada del nou any, els socis estrenaran el nou carnet corresponent a l’any 2015. El Club ha treballat un disseny molt identificatiu, que inclou la senyera, la bandera blaugrana i l’escut del FC Barcelona. Aquest carnet representa la identitat del FC Barcelona en la seva essència, inclosa en l’escut del FC Barcelona amb els colors del Barça, Catalunya i la ciutat de Barcelona, juntament amb la pilota de futbol. És un carnet de disseny senzill, pla i alhora molt actual. En el proper any 2015 el disseny de tots els carnets dels diferents col·lectius de soci serà igual i només canviarà la seva nominació: aleví, infantil, adult i sènior.

D’acord amb el compromís de l’actual Junta per aquest mandat, al preu del carnet de soci només se li aplicarà l’augment de l’IPC català, que ha quedat fixat en el 0’1% d’increment. En els pròxims dies, els socis rebran el càrrec bancari corresponent a la quota de soci del 2015, que aquest any serà de 177 euros en la categoria adult, que és la majoritària. Aquesta quota seguirà sent la mateixa que fa dues temporades i no es veurà augmentada. Sí que pujarà la quota del carnet de soci aleví, que passarà de 41,50 € a 42 €, la del carnet de soci infantil que anirà dels 87,50 € a 88 €.

Per la seva banda, el carnet de compromís pujarà també mig cèntim d’euro i passarà de 136,50 € a 137 €. Aquesta quantitat surt d’afegir l’IPC interanual, que és d’un 0,1% al preu de l’any 2014. A excepció del carnet adult, la resta augmentaran 0,50 €.

Cobrament bancari

El cobrament del carnet de soci es realitzarà mitjançant l’entitat bancària registrada en el cens de socis del FC Barcelona el proper 19 de desembre. Els carnets s’enviaran a l’entitat bancària i es podran recollir a partir d’aquella data.

Els carnets domiciliats a Entitats amb acord de distribució el podran recollir a l’oficina on tenen domiciliat el pagament, la resta, s’enviaran per correu a l’adreça del socis.

Els preus del 2015, en funció de la categoria:

CATEGORIA PREU 2015

ALEVÍ 42 €
INFANTIL 88 €
ADULT 177 €
COMPROMÍS 137 €

Tornar a dalt