fcb.portal.reset.password

Neymar protagonista a una imatge de les Nike Max Air 1

Marc Bartra personalitza les seves Nike Air Max 1

Els aficionats del Futbol Club Barcelona i tots els enamorats de Barcelona podran expressar la seva passió pel Club personalitzant el model Air Max 1 amb l'escut del Futbol Club Barcelona. A través del programa de personalització NikeiD disponible a la botiga ‘on-line’ oficial del Barça nike.com/fcb els aficionats podran triar entre una gran varietat d'opcions per personalitzar les mítiques Air Max 1.

Els aficionats blaugrana podran triar cada detall de les seves Air Max 1: des d'afegir un eslògan o una personalització iD a la part interior de la llengüeta; seleccionar la mitja sola (Air Max clàssica o l’amortiment elàstic Lunarlon); o fins personalitzar els cordons. La imaginació, com l'amor pel Club, no té límit. Cada model és únic i autèntic.

Bartra, el primer a personalitzar les seves Air Max 1 FCB

Marc Bartra, defensa del primer equip, ha estat el primer a personalitzar les seves noves Air Max 1 al costat de la instagramera Misshedwig (@misshedwig). Misshedwig, que també és directora d'art, ha compartit amb el jugador una jornada de disseny de les seves noves Air Max 1. Seguint els consells de Misshedwig, Bartra ha utilitzat colors fluor i vistosos i ha optat per posar el seu nom i cognom a la llengüeta de les seves sabatilles Air Max 1 FCB.

El jugador ha estrenat les seves Air Max 1 FCB en el seu viatge a Amsterdam per al proper partit de Champions League.

[[BOTOVERMELL::AIR MAX 1 FCB++Personalitza-les aquí::http://store.nike.com/es/ca_es/product/air-max-1-fc-barcelona-id/?piid=38945&pbid=852130612#?pbid=852130612?CP=EUNS_BARCANEW_AIRMAX::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

A través de NikeiD el jugador i qualsevol aficionat al FCB podrà vestir de carrer lluint els seus colors blaugrana favorits, l'escut del Club i l'eslògan que més els identifiqui (‘Barça, Barça, Barça’ o ‘Més que un club’). Misshedwig també té dissenyades les seves Air Max 1 FCB que compartirà amb els seus seguidors i amb Marc Bartra a través de les xarxes socials avui mateix.

Marc Bartra, jugador del FC Barcelona, ha declarat: "El blaugrana forma part de la meva vida. Unes sabatilles amb l'escut del FC Barcelona són el màxim per a mi. Des que tenia un any ja em posava la samarreta del FCB i aquests colors formen ja part de la meva pell ."

Les opcions per personalitzar el model Air Max 1 estan ja disponibles a totes les talles tant per a adults com per a nens.


Nike launches Air Max 1 with FC Barcelona crest per fcbarcelona

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();