fcb.portal.reset.password

Visita el Museu i l'Estadi i participa en el concurs de ‘selfies’ del FC Barcelona / FOTO: FCB

El concurs de ‘selfies’ del #CampNouExperience ja ha generat més de dos milions de ‘m’agrada’ des del seu inici el juliol passat. Els visitants del Tour i del Museu del Club hi han participat amb èxit i ja han pujat 6.552 ‘selfies’, les autofotografies que són tendència arreu del món.

Foto guanyadora mes d’agost

Durant el mes d’agost, han estat moltes les fotografies que s’han pujat a Instagram amb l’etiqueta #campnouexperience. Des que el concurs es va posar en marxa, a principis del mes de juliol, hi han participat un total de 3.968 usuaris, que s’han fet 6.552 ‘selfies’ en dos mesos. A més, totes les fotografies penjades amb l’etiqueta corresponent arriben als 2,37 milions de ‘m’agrada’.

@gossip_barcelona ha estat la guanyadora del mes d’agost i la seva fotografia ha rebut 6.896 ‘m’agrada’. La guanyadora s’ha de posar en contacte amb el Club a través del correu electrònic campnouexperience@gmail.com per rebre la seva samarreta del primer equip, el premi per ser la ‘selfie’ més votada d’agost en el concurs #CampNouExperience.

[[BOTOVERMELL::FES-TE UNA SELFIE++::http://games.fcbarcelona.com/campnouexperience/?lang=ca::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


La del mes d’agost és la segona samarreta que es regala a través d’aquest concurs. La primera va ser per a l’usuari @RAQUELCULEPIQUE que, després de fer el Tour i visitar el Museu del FC Barcelona, assegura que recomana: “visitar el Camp Nou Experience, perquè tens l’oportunitat de veure tant els trofeus com les imatges de la història del nostre club, així com visitar l’Estadi.

Un mes més per participar-hi

Amb el final de l’estiu a les portes, el mes de setembre serà l’últim en què totes les visites del Camp Nou i del Museu del FC Barcelona puguin optar al premi de la samarreta del Barça. Cal recordar que tots aquells que vulguin participar en el concurs han de fer-se un ‘selfie’ durant el recorregut i pujar la seva fotografia a Instagram amb l’etiqueta #campnouexperience.

Cal tenir en compte que només poden participar en el concurs les fotos que s’hagin fet durant el recorregut i que hagin estat publicades a Instagram amb l’etiqueta #campnouexperience. Pots veure totes les 'selfies' i participar en el concurs a través d’aquesta aplicació.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();