fcb.portal.reset.password

El marcador del Camp Nou amb el rellotge de Maurice Lacroix / FCB

Des que el passat mes de març el fabricant de rellotges suïssos Maurice Lacroix anunciés el seu acord de patrocini amb el FC Barcelona per un període de tres anys, la presència de la casa suïssa de rellotges al Club no ha fet més que reforçar-se. El protagonista absolut és el nou rellotge d’enormes dimensions situat sobre el marcador.

D’aquesta manera, des de fa uns dies la imatge de la marca Maurice Lacroix no passarà inadvertida per als visitants del Camp Nou. Per a Maurice Lacroix convertir-se en “Partner Oficial” del FC Barcelona implica l’augment de la presència visual. La senyalització que s’hi ha inclòs està liderada pel rellotge retroil·luminat més gran del món instal·lat en un estadi de futbol, amb un diàmetre de 4 metres, i continua amb la incorporació de leds lluminosos amb el logo de la companyia al voltant de la gespa.

A més, el patrocinador oficial en la categoria de rellotges del FC Barcelona ha instal·lat vitrines amb la col·lecció de rellotges del FCB distribuïdes en algunes de les estances i sales VIP del camp. D’aquesta manera, tant a l’Avantllotja Lateral, l’Avantllotja d’Honor, la sala Gol Nord i la sala Roma es podrà veure la col·lecció especialment desenvolupada per al FCB al costat d’algunes imatges dels models.

Presència també a l’FCBotiga

Finalment, també s’han instal·lat visuals de la col·lecció a la innovadora Megastore del FC Barcelona, que acull més de 3.8000.000 visitants a l’any i on es poden adquirir aquests models que també estan disponibles a la majoria dels 3.000 punts de venda de Maurice Lacroix.

Les característiques dels dissenys d’aquests rellotges s’inclinen per la senzillesa i l’avantguarda. Estan dissenyats per a un home masculí i elegant que conjuga el gust per l’alta rellotgeria i la seva afició per l’esport rei.

Aquest acord va molt més enllà, ja que implica un reconeixement internacional i l’apropament entre les filosofies empresarials de les dues marques que comparteixen valors essencials, un estil comú i la passió pel progrés.

Tornar a dalt