fcb.portal.reset.password

Ludovic Giuly ha escollit cinc moments mítics del barcelonisme

[[DES_1]]Durant la recent visita de Ludovic Giuly als actes de celebració del 30è aniversari del Museu del FC Barcelona, l’ex davanter francès va intervenir en l’acció de participació que convida tots els aficionats del Barça a escriure la seva pròpia història del Club. Giuly va voler ser partícip de l’acció digital que el Club ha preparat i va escollir els seus 16 millors moments de la història del Barça. L’ex davanter blaugrana va triar com a moments mítics del barcelonisme, la Lliga aconseguida el 1974, la victòria per 0-5 al Santiago Bernabéu, la primera Copa d’Europa del Club guanyada a Wembley contra la Sampdoria (1992), les lligues del Dream Team, la Champions aconseguida a París el 2006, amb el mateix Giuly com a protagonista i, finalment, l’etapa gloriosa del Club amb Pep Guardiola com a entrenador.

Disponible per als aficionats

L’acció també està disponible per a tots els aficionats del Barça que vulguin escollir els seus millors moments. Per fer-ho el Club ha dividit en quatre blocs cronològics (1899-1974, 1974-1992, 1992-2003 i 2003-2014) els 115 anys d’història del Barça i es tracta de triar quatre imatges de cada bloc. Un cop triades aquestes fotografies es crea una infografia en forma de línia de temps, amb els millors moments que cada participant ha preferit. Aquesta infografia està personalitzada amb el nom de l’usuari i una fotografia seva i es pot compartir a través de les xarxes socials (Twitter, Facebook i Google +) sota l’etiqueta #Museu30anys o bé emmarcar-la.

FCBMUSEU

Tots aquest moments màgics i molts més es poden viure al FCBMUSEU:

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++FCBMUSEU::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbmuseu/ca_ES/entradas/evento/1200/session/13498/step1r2?utm_source=web-fcb&utm_medium=home-ticketing-destacat-lateral-ca&utm_campaign=compra-museu-tour-camp-nou::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

 

 

 Com es pot accedir?

Aquesta acció està disponible al web del Club, en català, castellà i anglès, i s’hi podrà accedir a través del ‘microsite’ següent: museu30anys.
fcbarcelona.com
. Els participants d’aquesta acció participaran en el sorteig d’una samarreta mensual.

Finalment, quan finalitzi aquesta activitat, es crearà la infografia del FC Barcelona ‘La història del Barça escrita pels seus aficionats’.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();