fcb.portal.reset.password

Una imatge de l'acte de lliurament. FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

La Diada de la Mercè celebrada al Camp Nou ha finalitzat amb el tradicional acte de lliurament de les insígnies d’Or als socis que compleixen 50 anys de fidelitat al Club, que s’ha celebrat a l’Auditori 1899 i que ha estat presidit pel vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, donat que el president Josep Maria Bartomeu ha excusat la seva absència a causa d’un procés gripal.

Aquest acte ha estat el colofó d’una jornada festiva que ha començat a primera hora del matí amb la tradicional Santa Missa, ha continuat amb la visita institucional al Museu per commemorar el seu 30è aniversari i també ha viscut una inauguració per a la història, la de la Plaça dels Jugadors i el Monument als Jugadors del FC Barcelona, amb la presència de destacats esportistes i veterans del Club.

Eren 228 socis els convocats, els que es van donar d’alta al Club al 1964, dels quals han assistit a l’acte un total de 182. Tots ells han recollit la insígnia d’Or, molts d’ells amb sentida emoció, de mans de Cardoner i del directiu Pau Vilanova. L’acte ha estat conduit com es tradició per Manel Vich, la ‘veu’ del Camp Nou, i també ha comptat amb l’assistència de 494 familiars i amics dels guardonats.

Entre els socis que han rebut d’insígnia d’or es trobava el directiu en cap del departament de Penyes, Josep María Barnils,i l’empleat del club, Joan Camps.

Tornar a dalt