fcb.portal.reset.password

Kiremitçioğlu, Faus, Akdemir i Marcé, durant l’acte / FOTO: FCB

Kiremitçioğlu, Faus, Akdemir i Marcé, amb un grup de nens a la presentació / FOTO: FCB

El projecte FCBEscola continua la seva expansió internacional i obre la seva primera escola de futbol a Turquia amb l’FCBEscola Istanbul Avea. Un projecte que neix de l’acord entre l’FCBEscola i Avea, que des del 2011 és partner oficial i partner de telecomunicacions del FC Barcelona a Turquia. Aquest projecte ha estat presentat aquest matí en una roda de premsa que ha tingut lloc a Istanbul i que ha comptat amb la presència del vicepresident primer del FC Barcelona, Javier Faus, del director de l’FCBEscola, Xevi Marcé, del director general d’Avea, Erkan Akdemir, i del representant de l’FCBEscola Istanbul Avea, Âli Kiremitçioğlu. Està previst que aquesta escola, amb seu a Istanbul, comenci a funcionar a mitjans d’octubre.

Aquesta és la primera vegada que un partner del FC Barcelona esdevé també partner d’una FCBEscola. Aquesta escola de futbol a Turquia (Istanbul), que educarà un total de 600 alumnes i que també oferirà beques d’estudi a 180 menors amb talent, oferirà servei inicialment en dos centres diferents a dins de la ciutat d’Istanbul: un a Maltepe (zona asiàtica) i un altre a Maslak (zona europea). L’FCBEscola no només ofereix entrenaments de futbol als estudiants de totes les seves escoles arreu del món, sinó que també els ensenya un sistema de valors que els permet interioritzar conceptes com disciplina, ètica esportiva i respecte.

Precedents

La relació de patrocini entre el FC Barcelona i Avea neix d’un acord signat l’any 2011, segons el qual Avea esdevé partner oficial i partner de telecomunicacions del Club a Turquia. Al maig del 2012 es va signar el primer acord per a l’organització dels campus FCBEscola Camp Avea, que han estat fins ara un total de quatre, dos a Istanbul i dos més a Antalya, entre el 2012 i 2013. El 2013 es renova l’acord de patrocini entre el Club i Avea per tres temporades més. Veient l’èxit de l’experiència i la bona entesa entre l’FCBEscola i Avea, es comença a plantejar la possible col·laboració entre ambdues entitats. Finalment, el 2014 té lloc la signatura de l’acord per a la nova FCBEscola Istanbul Avea. Amb aquesta, ja són tretze les escoles que el FC Barcelona té arreu del món.

Faus: “El Barça referma un fort lligam amb Turquia"

El vicepresident del FC Barcelona, Javier Faus, es mostrava satisfet per l'acord: “Aquest acord demostra que al FC Barcelona volem anar més enllà del simple acord de patrocini amb els nostres partners, buscant col·laborar en altres projectes esportius i socials, com és el cas la posada en marxa de l’FCBEscola Istanbul Avea. Un cop més, el Club referma un fort lligam amb Turquia, un país amb una gran passió pel futbol i on el Barcelona compta amb un gran nombre d’aficionats”.

També mostrava el seu orgull Erkan Akdemir, director general d'Avea: “Els nostres campus van atraure molt interès arreu de Turquia i ens van motivar per donar a aquesta formació una estructura molt més efectiva i professional en el desè aniversari de la nostra fundació. I ara, amb l’FCBEscola Istanbul Avea ho fem d’una manera molt més global i ben equipada en línia amb el programa de l’escola. El nostre objectiu és fer de l’FCBEscola Istanbul Avea una marca important que contribueixi al futbol turc. Estem molt orgullosos de veure que la cooperació que es va iniciar fa tres anys amb un club de renom mundial com el FC Barcelona ha arribat fins a aquest punt”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();