fcb.portal.reset.password

Memòria 2013/14.

Les memòries del FC Barcelona i la Fundació, que es van entregar físicament dissabte passat a tots els socis compromissaris que van assistir a l’Assemblea General Ordinària, ja estan disponibles en versió digital al web del Club.

En aquest document, els socis, aficionats i mitjans de comunicació podran trobar tota la informació de les activitats del FC Barcelona durant la temporada 2013/14, dividida segons les àrees esportiva, social, institucional, de comunicació i econòmica. De la mateixa manera, podran consultar tot el que va desenvolupar la Fundació la temporada passada.

Les memòries ofereixen informació gràfica i estadística i, per primera vegada, inclou codis QR que permeten accedir a un contingut audiovisual relacionat amb les diferents activitats. Només cal escanejar el codi en una de les moltes aplicacions gratuïtes que existeixen tant per a dispositius Android com iOs per poder accedir a la URL dels vídeos de YouTube del Club i de la Fundació.

Les memòries s’editen en català, castellà i, a partir d’aquest any, també estan disponibles en anglès.

[[BOTOVERMELL::MEMÒRIA FCB 2103/14++::http://www.fcbarcelona.cat/club/premsa/detall/fitxa/memoria-anual-del-fc-barcelona::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

[[BOTOVERMELL::MEMÒRIA FUNDACIÓ 2103/14++::http://fundacio.fcbarcelona.cat/detall/fitxa/premsa-i-publicacions::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt