fcb.portal.reset.password

Els socis compromissaris han mostrat el seu suport als pressupostos de la temporada 2014/15 / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

L’Assemblea General de Socis Compromissaris del FC Barcelona ha aprovat, amb 732 vots a favor, 76 en contra i 36 en blanc, els pressupostos presentats per a la temporada 2014/15.

Es preveu que el Club tingui un benefici després d’impostos de 18 milions d’euros, amb uns ingressos de 539,2 milions d’euros i unes despeses de 509,6 milions d’euros. Com sempre, el director general Antoni Rossich ha recordat que el pressupost s’ha elaborat preveient que el primer equip de futbol guanyi el títol de Lliga, arribi a les semifinals de la Copa del Rei i als quarts de final de la Lliga de Campions. Ha parlat d’uns pressupostos fets amb una base “realista, rigorosa i prudent”.

En comparació amb la temporada anterior, en cas de complir-se aquests pressupostos, el Club veuria incrementats els seus ingressos en 9,3 milions d’euros. El principal creixement està previst que es produeixi a l’Àrea de Màrqueting, amb més ingressos provinents per part dels patrocinadors internacionals, tot i haver ingressat menys en gires i amistosos, així com en vendes de jugadors del primer equip.

Aquí, cal recordar que les vendes de Thiago, Cesc i Sanabria es computen a la temporada 2013/14 (52,6 milions d’euros), i les d’Alexis, Bojan i Dos Santos ja pertanyen a la 2014/15 (34,7 milions).

L’apartat de les despeses també creix. S’explica, principalment, per l’augment dels salaris esportius, que han crescut un 14%. Han passat dels 253,7 milions d’euros als 288,9 de la temporada 2014/15. També han augmentat un 15% les amortitzacions, a causa dels nombrosos fitxatges realitzats, sobretot al primer equip de futbol.

Intel i Beko, amb un suport majoritari

Paral·lelament a l’aprovació dels pressupostos també s’han votat, en el tercer punt de l’ordre del dia, els acords de patrocini signats amb Intel i Beko. L’acord amb l’empresa informàtica, que llueix el seu logo a l’interior de la samarreta, ha estat ratificat amb 828 vots a favor, 51 vots en contra i 39 vots en blanc.

Per la seva banda, l’acord amb la marca global turca, que llueix el seu nom a la màniga de la samarreta oficial del primer equip de futbol i també a la seva equipació d’entrenament, ha estat aprovada amb 818 vots, a 67 vots en contra i 42 vots en blanc. “Aquests són acords als quals difícilment podem renunciar”, ha assegurat el vicepresident Javier Faus.

 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();