fcb.portal.reset.password

Javier Faus, Josep M. Bartomeu i Hakan Bayman durant l’acte de signatura de l’acord de patrocini amb Lassa Tyres / MIGUEL RUIZ - FCB

El FC Barcelona i Lassa Tyres han signat aquest dimarts l’acord de patrocini d’àmbit global pel qual aquesta marca líder de neumàtics de Turquia esdevé patrocinador principal de les seccions professionals i, a la vegada, partner oficial del Club en l’àmbit del futbol per a les pròximes quatre temporades. L’acord, que té vigor des de l’1 de juny del 2015, converteix Lassa Tyres en el “neumàtic oficial” del FC Barcelona.

Es tracta de la primera vegada que les seccions professionals del Club –basquet, handbol, futbol sala i hoquei patins- compartiran el mateix patrocinador principal. Això suposa que els quatre equips portaran el logo de Lassa Tyres al frontal de les samarretes i tots ells s’englobaran sota un mateix nom, passant-se a dir FC Barcelona Lassa, fins al 30 de juny del 2019.

La signatura de l’acord entre el FC Barcelona i la companyia Brisa, el setè fabricant més gran de neumàtics d’Europa i propietari de la marca Lassa Tyres, ha tingut lloc aquest dimarts a les instal·lacions del Club, amb la presència del Director General de Brisauna empresa conjunta de Sabanci Holding i Bridgestone de Turquia- Hakan Bayman, del president Josep Maria Bartomeu i del vicepresident primer Javier Faus. Està previst més endavant la celebració d’una roda de premsa per a la presentació oficial d’aquest acord.

L’acord ofereix a Lassa Tyres drets d’associació i d’imatge, drets de publicitat i promoció i drets d’hospitalitat, entre d’altres, tant pel que fa a les seccions professionals i en l’espai del Palau Blaugrana com també en el futbol i en el recinte del Camp Nou. A més, jugadors com Messi, Neymar Jr, Luis Suárez, Iniesta, Juan Carlos Navarro, Víctor Tomàs, Sergio Lozano i Aitor Egurrola, entre d’altres, formaran part de les campanyes promocionals de Lassa.

Declaracions del director general de Brisa Hakan Bayman:

“El FC Barcelona està entre els Clubs més estimats del món. És un exemple de Club en valors tradicionals, visió social, i una forta cultura de formació vinculada a l’èxit esportiu. Creiem que el respecte de Brisa envers les persones i el medi ambient, i el nostre enfoc en el desenvolupament sostenible, estan en línia amb els valors del Barça. Actualment, els propietaris de vehicles i conductors troben neumàtics Lassa Tyres a més de 60 països. Amb aquesta cooperació, continuarem representant amb orgull al nostre país als mercats internacionals. Estem entusiasmats de poder unir forces en nous projectes amb el FC Barcelona, un Club que, com Brisa, aprecia molt la responsabilitat social”.

Declaracions del vicepresident del FC Barcelona Javier Faus:

"Aquest es un gran dia per les seccions professionals del FC Barcelona. Teníem un objectiu ambiciós com era el aconseguir un patrocinador amb perfil global per a les seccions del Club i ampliar així la força del nostre posicionament poliesportiu. Ara ho  tenim i estem molt satisfets. No podíem tenir un soci millor. Lassa Tyres forma part d’un grup industrial líder a Turquia, on el Barça es un referent i on ja tenim patrocinadors molt importants. Aquest acord ens aproparà encara més als nostres aficionats de tot el mon gràcies al àmbit mundial on opera Lassa Tyres. Aquest patrocini suposa també un recolzament i un impuls per a les nostres seccions, part integral del Més que un Club". 


Lassa Tyres, new main partner of the... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();