L’agenda de partits per aquest cap de setmana

L’agenda de partits per aquest cap de setmana

L’equip d’handbol i el Femení A poden ser campions, així com l’Aleví A, i el Barça B jugarà un atractiu duel contra el Betis

Tots els equips del FC Barcelona afronten el tram decisiu de les seves respectives competicions i aquest cap de setmana disputaran interessants duels. A banda del compromís del primer equip a Sevilla, l’equip d’handbol i el Femení A de Xavi Llorens tenen la possibilitat d’aixecar el títol de Lliga. Els de Xavi Pascual depenen d’ells mateixos a Zamora, mentre que les noies han de guanyar el Sevilla a la Ciutat Esportiva i esperar altres resultats. En el futbol base també podria haver un títol, en aquest cas el de l’Aleví A, que s’afegiria al Femení Infantil/Aleví com a equips campions de les categories inferiors.

Aquestes són les principals activitats esportives del cap de setmana al FC Barcelona:

Dissabte 11 d’abril

10.30 hores: Aleví A – Escola Mataró. Possible títol al futbol base blaugrana.

13 hores: Barça – HC Liceo (Hoquei Patins): Mitja OK Lliga en joc al Palau. El partit es podrà seguir en directe per Barça TV i per streaming a fcbarcelona.cat.

17 hores: Juvenil A – Jàbac Terrassa. Els de García-Pimienta miraran d’allargar el seu bon moment a la Divisió d’Honor.

17.20 hores: Barça – Ribera Navarra (Futbol Sala). En directe per Barça TV i Esport3.

18 hores: Zamora – Barça (Handbol): Els de Xavi Pascual poden ser matemàticament campions de la Lliga Asobal. En directe per Esport3.

20 hores: Sevilla – Barça (Canal+1). Els de Luis Enrique, a mantenir les distàncies al capdavant de la classificació en un dels camps més complicats de la Lliga.

Diumenge 12 d’abril

12 hores: Reial Madrid – Barça (Bàsquet): Després d’imposar-se en el duel d’Eurolliga al Palau, els de Pascual voldran emular el triomf a Madrid. En directe per TV3.

12 hores: Barça – Sevilla (Femení A): Les de Xavi Llorens podrien ser campiones si aconsegueixen un millor resultat que l’Atlètic de Madrid en el seu duel contra l’Espanyol. En directe per BarçaTV i per streaming a fcbarcelona.cat.

17 hores: Barça B – Betis: El filial buscarà una victòria molt necessària davant d’un Miniestadi amb les entrades exhaurides. En directe per Esport3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut