L'agenda de partits per al cap de setmana

L'agenda de partits per al cap de setmana

L’equip de futbol sala disputa la F4 de la UEFA Futsal Cup, el de bàsquet busca refer-se de l’eliminació europea i el Benjamí A de futbol pot ser campió

El FC Barcelona afronta un nou cap de setmana ple d’activitat a tots els equips. Exceptuant els equips d’hoquei patins, d’handbol i el Femení A, que ja són campions de les lligues respectives, la resta disputen duels importants de cara a les aspiracions a les competicions domèstiques. El primer equip de futbol juga dissabte (16 hores) el derbi contra l’Espanyol amb l’objectiu de mantenir el liderat, mentre que el Barça B jugarà al Miniestadi contra la Ponferradina buscant una victòria que li doni oxigen. Al futbol base, el Benjamí A es pot proclamar campió de Lliga.

La cita més destacada d’aquest cap de setmana, però, serà per a l’equip de futbol sala. Els homes de Marc Carmona disputen a Lisboa la Final Four de la UEFA Futsal Cup amb l’objectiu d’aixecar per tercera vegada el trofeu de la màxima competició europea. Per la seva banda, l'equip d'hoquei patins descansa aquest cap de setmana abans de disputar la Final a Quatre de la Lliga Europea la pròxima setmana.

Aquestes són les principals activitats esportives del cap de setmana al FC Barcelona:

Divendres 24 d’abril

22.30 hores: FC Barcelona – Sporting Clube de Portugal (futbol sala). Els de Marc Carmona busquen l’accés a la final de la UEFA Futsal Cup. En directe per Esport3.

Dissabte 25 d’abril

16 hores: Espanyol – FC Barcelona (GolT i Canal+Liga): Els de Luis Enrique disputen un derbi clau al tram final de Lliga.

18.30 hores: Barça B – Ponferradina: El filial busca una victòria al Miniestadi en la seva lluita per sortir de la zona de descens. En directe per Esport3.

20 hores: Gijón – FC Barcelona (handbol): Els de Xavi Pascual, amb el títol a la butxaca, visiten el conjunt asturià, que matemàticament ha perdut la categoria.

Diumenge 26 d’abril

10.30 hores: Benjamí A – Cornellà: L’equip dirigit per Sergi Milà pot ser el següent equip del futbol base a proclamar-se campió de Lliga. En directe per Barça TV.

12 hores: Transportes Alcaine – Barça Femení: Les noies de Xavi Llorens, flamants campiones de la Primera Divisió femenina, celebraran el títol amb una visita a l’Aragó.

12.40 hores: CAI Saragossa – FC Barcelona (bàsquet): Després de caure eliminats a l’Eurolliga a mans de l’Olympiacos, els de Xavi Pascual se centren en la Lliga i busquen una victòria que doni una injecció de moral a l’equip. En directe per Esport3.

18.30 hores: Final de la F4 de la UEFA Futsal Cup. En cas de classificació, els blaugranes es jugarien un nou títol de la màxima competició europea.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut