L’agenda de partits per al cap de setmana

L’agenda de partits per al cap de setmana

El primer equip de futbol es pot proclamar campió de Lliga, el de futbol sala busca la classificació per a semifinals i el Femení A disputa la Copa de la Reina

Arriba el tram final de la temporada per a tots els equips del FC Barcelona, i s’afronta un nou cap de setmana ple de duels decisius en la majoria de categories del Club. Començant des de dalt, pel primer equip de futbol. El conjunt de Luis Enrique es podria proclamar campió de Lliga aquest mateix diumenge. Amb quatre punts d’avantatge respecte al Reial Madrid, i amb sis punts en joc, una victòria al Vicente Calderón contra l’Atlètic de Madrid proclamaria els blaugranes campions.

A banda del primer equip, el Barça B té una altra cita important en la lluita per la permanència a la Segona Divisió, mentre que el Femení A va caure eliminat a les semifinals de la Copa de la Reina davant el València i no podrà jugar la final d'aquest diumenge.

Quant a les seccions, destaca el duel que l’equip de futbol sala disputarà amb el Ribera Navarra dissabte a les 13 hores al Palau Blaugrana –en directe a BarçaTV i fcbarcelona.cat. És el tercer partit de la sèrie de quarts de final del ‘play-off’ de Lliga, que decidirà l’equip que accedeix a les semifinals. L’equip de bàsquet jugarà a Màlaga buscant assegurar la segona posició a la Lliga regular, mentre que els equips d’handbol i d’hoquei patins, amb els títols a la butxaca, jugaran a Granollers i Mataró, respectivament.

Aquestes són les principals activitats esportives del cap de setmana del FC Barcelona:

Dissabte 16 de maig

13 hores: FC Barcelona – Aspil-Vidal Ribera Navarra (futbol sala): Els de Marc Carmona busquen al Palau Blaugrana la classificació per a les semifinals de la LNFS després d’igualar la sèrie dijous passat. En directe per Barça TV i en ‘streaming’ a fcbarcelona.cat.

18 hores: BM Granollers – FC Barcelona (handbol): Penúltima jornada de la Lliga Asobal per als de Xavi Pascual, que volen mantenir la ratxa de victòries abans de centrar-se en la Final Four de Colònia. En directe per Esport3 i Sportmania.

20 hores: CD Mirandés – Barça B: Un altre duel clau per a la salvació de l’equip de Jordi Vinyals a la Segona Divisió A. A més, el filial afronta la visita a Anduva amb algunes baixes importants. En directe per Esport3.

20 hores: CH Mataró – FC Barcelona (hoquei patins): Després de celebrar els títols de l’OK Lliga i de la Lliga Europea, els de Ricard Muñoz tanquen una temporada de luxe visitant la pista del Mataró, on poden batre el rècord de punts.

Diumenge 17 de maig

12.30 hores: Unicaja – FC Barcelona (bàsquet): Quan queden dues jornades per al final de la Lliga regular, els de Xavi Pascual busquen aconseguir la segona posició contra el conjunt malagueny, que actualment ocupa aquesta posició.

19 hores: Atlètic de Madrid – FC Barcelona: Els de Luis Enrique visiten el Vicente Calderón en la penúltima jornada de Lliga. En cas de victòria, el Barça es proclamaria matemàticament campió de Lliga. En directe per GolT i Canal+liga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut