fcb.portal.reset.password

El Nou Miniestadi tindrà totes les grades cobertes / BATLLE I ROIG

En l'acte de presentació de l'Espai Barça que s'ha fet aquest dimarts a l'Auditori 1899, s'ha pogut veure per primera vegada el projecte guanyador del Nou Miniestadi. El president Josep Maria Bartomeu i el directiu responsable de Patrimoni, Jordi Moix, han estat els responsables de mostrar la maqueta del nou projecte.

L’estudi Batlle i Roig Arquitectes ha estat el guanyador del concurs per al Nou Miniestadi, que es construirà a la Ciutat Esportiva, amb un pressupost de 12 milions (9 milions el Mini, 2 milions l’aparcament i un milió la urbanització).

L’estudi Batlle i Roig Arquitectes, que ja va participar en la definició arquitectònica de la Ciutat Esportiva, ha projectat un Miniestadi adaptat als requeriments del concurs. Tindrà una capacitat per a 6.000 espectadors, adaptat a la categoria III de UEFA, amb grades cobertes, un aparcament de 600 places i una operativa de funcionament independent de la Ciutat Esportiva. Està previst que les obres comencin al gener del 2016 i que la seva inauguració sigui al mes de juny del 2017.

Tornar a dalt