fcb.portal.reset.password

Votacions durant l'Assemblea General Ordinària de Compromissaris del 2013 / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida en sessió ordinària aquesta tarda, ha acordat la convocatòria de la pròxima Assemblea General de Socis Compromissaris per al proper 18 d’octubre, al Palau de Congressos de Catalunya, a les 11.30 hores, en primera convocatòria, i a les 12 hores, en segona. L’Assemblea tindrà un recés per a un refrigeri entre les 14 i les 15 hores.

La Junta també ha acordat el pressupost de la temporada 2014/15, que sotmetrà a l’aprovació dels socis compromissaris, i que s’ha xifrat en 539 milions d’euros d’ingressos i 509 de despeses d’explotació, amb un resultat net després d’impostos i despeses financeres de 18 milions d’euros.

També s’ha aprovat la creació de l’Oficina del Compromissari, amb un espai físic propi a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB), amb l’objectiu de regular l’atenció i les comunicacions amb els socis compromissaris fins a la data de celebració de l’Assemblea. En els propers dies es donarà a conèixer el reglament del seu funcionament.

La Junta ha donat el vistiplau a diferents acords comercials, entre ells un acord amb Head & Shoulders a l’Índia i a les Filipines, que amplia un contracte anterior a cinc països asiàtics, així com el desenvolupament d’un joc digital al Japó per a CWS Brains.

També s’ha aprovat la comercialització de la U televisiva del Camp Nou amb Mediapro per a les temporades 2014/15 i 2015/16.

Al llarg de la reunió s’ha acordat la posada en marxa de dues FCBEscola a Istanbul i a Sao Paulo. A Istanbul s’impulsarà de la mà del nostre patrocinador Avea.

Homenatge pòstum a Tito Vilanova

La Junta Directiva ha aprovat per unanimitat que el camp d’entrenament número 1 del primer equip a la Ciutat Esportiva rebi el nom de ‘Camp d’Entrenament Tito Vilanova’, com a homenatge pòstum a la figura de qui va ser jugador, tècnic i entrenador del primer equip del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();