fcb.portal.reset.password

Portada de la Revista Barça dedicada a la Fundació.

La Fundació FC Barcelona, els seus projectes socials i els seus beneficiaris són els principals protagonistes del nou número de la REVISTA BARÇA. Una edició que compta amb una simbòlica portada en què Messi i Neymar comparteixen sessió fotogràfica amb un grup d’infants. Estrelles del futbol i infants units en una instantània que plasma la implicació social dels equips professionals i de tots els estaments del Club en aquest projecte solidari.


A través de diversos reportatges i articles d’opinió, la REVISTA BARÇA fa una radiografia dels principals projectes de la Fundació (‘Barçakids, ‘FutbolNet’ i ‘Som el que mengem’), i apropa al soci els detalls de les grans aliances internacionals amb què la Fundació es dóna a conèixer al món (Unicef, Bill & Melinda Gates Foundation, Comitè Olímpic Internacional, Banc Interamericà de Desenvolupament, Fundació Leo Messi, Instituto Projeto Neymar Jr, Fundación Pies Descalzos i Fundación Rafa Márquez).

Shakira Mebarak, presidenta de la Fundación Pies Descalzos, i Anthony Lake, director executiu de l’Unicef, són algunes de les firmes convidades que han volgut expressar el que significa per a ells haver establert lligams de col·laboració amb el vessant solidari del Club. En aquest número també s’ha volgut aprofundir en les motivacions que van impulsar el Barça a crear una fundació, una entitat que avui dia és el principal exponent del lema ‘més que un club’.

Els rècords golejadors de Messi

La prolífica punteria de Leo Messi davant la porteria és un altre dels continguts destacats d’aquest número. A través d’una interessant infografia es condensen les dades més rellevants dels últims rècords golejadors de l’argentí a la Lliga, en què va superar Zarra, i a la Champions, en què va superar Raúl.

Noves troballes sobre els inicis del FC Barcelona

Aquesta edició de la revista s’endinsa també en els orígens del FC Barcelona. Aprofitant el recent 115è aniversari de l’Entitat es repassen els detalls que van envoltar la seva creació, a partir de la reunió que Hans Gamper va dur a terme el 1899 al Gimnàs Solé. Es dibuixa el perfil del secretari de la primera Junta, Lluís d’Ossó, i s’explica el recent descobriment de la partitura del primer himne del Club, datat del 1910.

El número 72 de la revista conté també un emotiu record a Gustau Biosca, una entrevista amb sor Lucía Caram, un reportatge sobre la secció d’hoquei herba i un resum amb els punts més destacats de l’última Assemblea de Socis Compromissaris, celebrada a l’octubre passat.


Making of de la portada de la REVISTA Barça... per fcbarcelona

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();