fcb.portal.reset.password

Un corredor de la Cursa Barça pels carrers de Barcelona / FOTO: ALEIX TELLO - FCB

A les 9 del matí el vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, ha donat el tret de sortida a la primera edició de la Cursa Barça. Per endavant, 10 quilòmetres i més de 3.000 corredors que no s’han volgut perdre aquesta experiència de córrer per alguns carrers de Barcelona iniciant i finalitzant la cursa des d’un lloc emblemàtic per als culers com és el Camp Nou.

L’esplanada de l’Estadi s’ha omplert de ‘runners’, entre els quals hi havia el vicepresident Manel Arroyo, membres de l’‘staff’ tècnic del filial, executius del Club i cares conegudes, com per exemple la periodista Helena García Melero.

Durant el recorregut, i tot i ser un diumenge de bon matí, molts ciutadans han donat ànims als corredors, que, en arribar a l’Estadi, l’han vorejat abans de passar la línia d’arribada. Allà el president Josep Maria Bartomeu ha rebut els primers corredors, entre els quals, Illias Fifa, guanyador en categoria masculina, i Anna Bobé, en femenina.

Cardoner s’ha mostrat satisfet per la bona participació i preveu que l’any vinent es continuarà celebrant la Cursa Barça. “Ha estat una festa social i una manifestació del que representa l’esport al nostre club”.


Cursa Barça 2014 por fcbarcelona

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();