fcb.portal.reset.password

Amarelle, Fandos, Cardoner i Soriano, aquest divendres. / beachsoccer.com

La Barcelona Beach Soccer Cup ha estat presentada aquest matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en un acte que ha comptat amb la presència del vicepresident del FC Barcelona, Jordi Cardoner, la tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esport de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos, el capità i entrenador del FC Barcelona de futbol platja, Ramiro Amarelle, i el director del torneig, Alex Soriano.

La Barcelona Beach Soccer Cup 2015, que se celebrarà entre els dies 1 i 3 de maig al Port Olímpic, portarà a la capital catalana els millors clubs del món de la modalitat, en una competició que oferirà tota la intensitat del beach soccer: acció, espectacle, música, cheerleaders, una ubicació incomparable,etc.

FC Barcelona, València CF, el campió brasiler CR Flamengo, el Lokomotiv de Moscou, Boca Juniors, Sporting Clube de Portugal, el bielorús Bate Borisov i el campió turc, Galatasary SK competiran per una copa de prestigi internacional.

Emparellaments sortejats

Més enllà de la presentació formal de l’esdeveniment, l’acte d’aquest matí també ha inclòs el sorteig de la competició, que ha deixat als blaugranes emparellats amb el campió bielorús Bate Borisov. Els altres encreuaments han estat Lokomotiv de Moscou-Boca Juniors, d’on sortiria el possible rival del Barça a semifinals, Sporting Clube de Portugal-Galatasaray i Flamengo-València.

Durant la de presentació, la tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esport de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos, ha explicat la importància que pren aquest esdeveniment en el calendari esportiu de la ciutat, amb un esport amb gran potencial: “Era una oportunitat important per la ciutat fer una aposta per un esport que, no en tenim cap dubte, va de pujada, i de seguida vam estar interessats. A més, la participació del FC Barcelona significa èxit assegurat”.

A banda, la tinenta d’alcalde ha subratllat la importància que té per a la ciutat el binomi esport i platja: “Estem convençuts que serà un element més per posar Barcelona al món, i que l’esport continuï essent un motor de promoció econòmica de la ciutat” 

Projecció dels valors del club

Jordi Cardoner, vicepresident del FC Barcelona, ha exposat el vincle del FC Barcelona amb una disciplina purament futbolística, i membre de l’estructura de FIFA des de 2004: “El futbol platja, una modalitat del futbol jove i molt espectacular, encaixa perfectament amb l’estructura poliesportiva del nostre club, perquè respon a la nostra idea de com ha de ser la projecció dels valors des del club, i el creixement personal dels nostres jugadors”.

Per la seva part, Ramiro Amarelle, capità i entrenador del FC Barcelona de futbol platja ha manifestat la responsabilitat, i l’alegria, de poder representar els colors blaugrana a la seva pròpia ciutat: “La pressió comença des del mateix moment que et poses la samarreta del FC Barcelona, en qualsevol modalitat. Sempre has d’anar a per la victòria. Però pressió, no; jo diria ganes. Especialment jugant a casa.  Esperem fer un bon espectacle, una bona difusió de l’esport, i fer una bona representació de la ciutat i del club”.

El director de la competició, Álex Soriano, ha deixat clara la gran satisfacció que suposa poder portar un esdeveniment del més alt nivell del futbol platja a una ciutat com Barcelona, a la vegada que ha remarcat que “en la competició es podran veure els millors jugadors de la disciplina, integrant grans clubs que son referència mundial al futbol, i també al futbol platja”.

Tornar a dalt