fcb.portal.reset.password

François Morinière i el president Bartomeu, amb la portada del gol d'Iniesta. FOTO: L'ÉQUIPE

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha visitat aquest dilluns la seu del Group L’Équipe, coincidint amb l’estada del primer equip de futbol a París, amb motiu del segon partit de la fase de grups de la Lliga de Campions.

Aquest grup, que pertany a l’organització Amaury, compta amb la versió impresa del diari L’Équipe, el portal online i el seu propi canal de televisió, a més de revistes com L’Équipe Magazine o France Football, entre d’altres.

Bartomeu, acompanyat pel vicepresident Jordi Cardoner, han estat rebuts pel director general del Group L’Équipe, François Morinière, pel director de France Football i alhora director de continguts de futbol del diari L’Équipe, Gérard Ejnès, pel director del diari L’Équipe, Fabrice Jouhaud, i pel director adjunt del mateix diari, Elie Barth.

La visita ha començat amb una entrevista que el president blaugrana ha concedit a la versió escrita del diari L’Équipe. Seguidament, Bartomeu i Cardoner han visitat la redacció del grup editorial, on han participat en una sessió fotogràfica. Per acabar, el president ha estat entrevistat en directe pel canal L’Équipe TV.

Precisament Bartomeu ha estat el protagonista del moment anecdòtic de la visita. I és que el president del FC Barcelona ha estat fotografiat al costat de la portada del diari L’Équipe corresponent al dia després del partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions del 2009 a Stamford Bridge, quan un gol d’Iniesta va classificar el Barça per a una final a Roma que acabaria guanyant.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();