fcb.portal.reset.password

Josep M. Bartomeu i Ahmed Julfar, a l’estand d’Etisalat al Mobile World Congress / GERMÁN PARGA

Josep Maria Bartomeu ha visitat aquest dijous l'estand que l'empresa Etisalat, 'Premium Regional Partner' del FC Barcelona, té al Mobile World Congress de Barcelona (MWC). L’operador líder de telecomunicacions al Pròxim Orient, l’Àfrica i l’Àsia té una presència destacada en el que està considerat un dels més grans esdeveniments per a la indústria de les telecomunicacions, que té la seu a Barcelona. Bartomeu, que ha estat acompanyat del director general del Club, Ignacio Mestre, s’ha reunit amb Ahmed Julfar i Ahmed Bin Ali, director general i vicepresident sènior d’Etisalat, respectivament, en una trobada durant la qual s’ha valorat positivament el vincle entre les dues entitats.

L’acord signat entre el FC Barcelona i Etisalat l’any 2009, que s’ha anat renovant i que actualment té una vigència fins al 30 de juny del 2017, converteix la companyia instal·lada a la Unió dels Emirats Àrabs (UEA) en 'Premium Regional Partner' del Club als països de la UEA, l’Aràbia Saudita, Bahrain, Kuwait, Egipte, Nigèria, Síria, el Líban i el Marroc, entre d’altres.

Declaracions de Josep M. Bartomeu

“La col·laboració amb Etisalat està funcionant molt bé. Estan encantats amb un club com el nostre, que té jugadors tan importants i que els permet arribar a la seva gent i a tots els seus clients. Però per a nosaltres també és important tenir un patrocinador com Etisalat, amb tants usuaris de telefonia al món, especialment a la regió àrab, i que ens ajuda a arribar a aquests països i a incrementar la massa de fans que tenim a tot el món. Per això volem seguir i incrementar aquesta vinculació.”


Visita de Josep Maria Bartomeu a Etisalat al... por fcbarcelona

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();