fcb.portal.reset.password

Josep Maria Bartomeu a la presentació del 'Espai Barça, un any de treball' / VÍCTOR SALGADO - FCB

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i el vicepresident de l’Àrea Patrimonial, Jordi Moix, han presentat aquest dimarts les conclusions del primer any de treball de l’Espai Barça. A l’Auditori 1899, Bartomeu ha destacat la feina feta en els últims 13 mesos per un “equip de professionals que ha treballat en la confecció de les bases tècniques” del projecte. El president també ha anunciat que s’estan acomplint els terminis fixats i aprovats pels socis en el referèndum celebrat fa poc més d’un any.

Bartomeu ha volgut deixar clar que el projecte no només canviarà la fisonomia de les instal·lacions, sinó que suposarà un canvi en la història del Club, igual que el va suposar el trasllat de l’estadi del carrer Indústria a Les Corts i, després, al Camp Nou. A més, el president blaugrana ha destacat també que l’Espai Barça serà un motor de propulsió econòmica per a la ciutat de Barcelona, tal com es va explicar la setmana passada al Cercle d’Economia.

Per la seva banda, Jordi Moix ha aprofundit més en els detalls del projecte i ha anunciat que els treballs tècnics realitzats en aquests mesos es resumiran en un document que es proposarà als projectes arquitectònics que es presentin al concurs, que s’iniciarà a partir del mes de juny, “per seguir treballant coneixent la realitat de l’espai i de l’entorn social”. El vicepresident de l’Àrea Patrimonial ha explicat també que està “molt convençut d’assolir l’objectiu del pressupost marcat”, i que el Club ha mantingut contactes amb els veïns del barri de les Corts per informar de l’impacte del projecte.

Després de descobrir la maqueta del nou Miniestadi amb el president Bartomeu, Moix ha mostrat les primeres imatges del futur Nou Miniestadi. L’estudi Batlle i Roig Arquitectes va ser el guanyador del concurs per a la construcció del Miniestadi, que s’ubicarà en els terrenys adquirits recentment a la Ciutat Esportiva.

Finalment, Jordi Moix ha recordat que l’Espai Barça és un projecte de Club i per a la ciutat de Barcelona, i que en cap cas afectarà els resultats de les darreres eleccions municipals celebrades el cap de setmana passat.

Tots els detalls de la presentació del primer any de treball de l'Espai Barça:

 


Skyline Espai Barça by fcbarcelona

Tornar a dalt