fcb.portal.reset.password

El president Bartomeu, acompanyat del vicepresident Cardoner, durant el brindis amb membres del Casal de l’Avi / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

El president Josep Maria Bartomeu ha tingut aquest dijous la trobada institucional habitual per aquestes dates amb els integrants del Casal de l’Avi Barça a l’Auditori 1899. Acompanyat del vicepresident social Jordi Cardoner, el president Bartomeu ha agraït a aquests socis veterans el seu barcelonisme incondicional i la seva contribució a la família blaugrana. El president ha animat els veterans del Casal a transmetre un missatge d’optimisme. “Esperem que aquest 2015 sigui un any en què tots ens sentim més feliços, que sigui un any per tornar a somriure i tornar a ser el club que hem estat. Vull que transmeteu aquesta alegria, perquè vosaltres sou la gent amb més coneixement del Club i a vosaltres la gent us escolta”.

El Casal de l’Avi, presidit per Martí Dalmases, que ha estat l’amfitrió de l’acte, va celebrar l’abril passat el seu 25è aniversari amb un acte en què també va estar present el president Bartomeu. Va ser creat el 1989 amb la finalitat d’acollir els socis jubilats del Club i dotar-los d’un espai de trobada on poder compartir el seu barcelonisme. Llavors el Club comptava amb uns 18.000 socis de més de 65 anys. Avui en dia el Barça té més de 32.000 socis entre 56 i 75 anys i més de 10.000 socis majors de 75 anys.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();