fcb.portal.reset.password

Trobada entre la delegació blaugrana i la Bayerischer Penya Blaugrana a Munic / MIGUEL RUIZ-FCB

La coneguda vocació d’ambaixada de les penyes barcelonistes arreu del món ha quedat demostrada un cop més amb l’acte de la Bayerischer Penya Blaugrana de Munic aquest dilluns a l’emblemàtica cerveseria Löwenbräukeller de la ciutat alemanya. Josep Maria Barnils, directiu en cap de la Comissió de Penyes, i responsable de les penyes internacionals, ha encapçalat la delegació blaugrana que s’ha desplaçat per visitar la penya blaugrana, que ha rebut la benvinguda de Jordi Sabater, vicepresident de la penya.

La cordialitat i l’optimisme de cara al partit va ser la nota dominant durant tot l’acte. Tant els membres de la Bayerischer Penya Blaugrana com Josep Maria Barnils, han fet palesa la seva voluntat de tornar-se a trobar tots en terres alemanyes, el proper 6 de juny, a Berlín. Barnils va destacar la implicació de la penya cada cop que el primer equip o les seccions van a Alemanya. “Per ells és un dia màgic. Ho viuen molt i és important per a nosaltres estar a prop d’ells en ocasions com aquestes”. Sabater va mostrar l’“orgull” de la penya de poder tenir l’oportunitat de ser els ambaixadors del FC Barcelona fora de Catalunya. “Ens agrada intercanviar impressions i fer partícips d’aquesta cultura a altres blaugranes”, va comentar el vicepresident de la penya.

Trobada barcelonista en la prèvia

A partir de les 15 hores, la cervesera Löwenbräukeller es tornarà a tenyir de blaugrana amb la trobada barcelonista. Un cop s’acosti l’hora del partit, tots els culers poden anar junts cap al Bayern Arena, per animar el Barça.


Sopar de Penyes del FCB a Munic / Cena de Peñas... by fcbarcelona

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();