fcb.portal.reset.password

Jordi Moix

La Junta Directiva, reunida amb caràcter ordinari, ha decidit nomenar el directiu Jordi Moix com a nou secretari d’aquest òrgan de gestió del Club i nou president de la Comissió Disciplinària. Moix ocuparà el càrrec que ostentava Toni Freixa des que va ser constituïda l’actual Junta Directiva, després de les eleccions del 2010. Freixa continua sent membre de la Junta Directiva del FC Barcelona a tots els efectes.

Moix és directiu adscrit a l’Àrea Econòmica i de Patrimoni, un dels impulsors del projecte del Nou Espai Barça, responsabilitats que compaginarà amb les noves obligacions com a secretari de la Junta Directiva.

Currículum de Jordi Moix

Jordi Moix (Barcelona, 12 de novembre del 1960) és llicenciat en Ciències Empresarials per ESADE i màster en Internacional Management per la Thunderbird Graduate School (EUA). Professionalment ha estat sempre lligat al món immobiliari i urbanístic, actualment com a soci fundador de Linq Venture (consultoria M&A i Real Estate/urbanisme), i anteriorment com a director general de promoció i expansió internacional de Reyal Urbis (companyia immobiliària referent en el sector); director general a Catalunya de Metrovacesa (va presidir La Maquinista Vila Global SA); director general i membre del consell d’administració de Layetana, i director general d’Habitat. Avui dia és membre del comitè executiu de Barcelona Urban Cluster-BUC, i ha estat president del comitè executiu d’ULI (Urban Land Institute) i membre del Cercle d’Economia des del 1988. Va ser directiu responsable de Patrimoni del FC Barcelona entre els anys 2003 i 2005.

Altres temes

A banda dels canvis en les funcions de la Junta, Manel Arroyo ha explicat que el Club enviarà una carta al president del Pacte Nacional al Dret a Decidir, Joan Rigol, on es reprodueix el posicionament que el president Sandro Rosell va exposar sobre aquest tema durant l’Assemblea del 2013.

També ha informat que el FC Barcelona ha rebut els fonaments de la resolució del Tribunal d’Apel·lació de la FIFA. “En aquests moments els Serveis Jurídics estan treballant per preparar el recurs que es presentarà en els propers dies al Tribunal de l’Esport. És obvi que continuem tenint discrepàncies”, ha comentat.

Sobre el cas Neymar, Manel Arroyo ha explicat també que la Junta Directiva s’ha reunit amb l’advocat del Club que porta el cas de Neymar, Cristòbal Martell. “Després de debatre la situació del procés s’ha decidit que el Club continuarà treballant perquè el cas passi al Tribunal Administratiu”.

Finalment, durant la reunió de la Junta Directiva s’han presentat les diferents acció que el Grup Edelmira Calvetó durà a terme aquesta temporada per promocionar i impulsar el paper de la dona dins el Club.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();