fcb.portal.reset.password

Johan Cruyff, Andoni Zubizarreta i Narcís Julià, a l'entrenament del B.

Aquest matí, l’entrenament del Barça B ha comptat amb l’assistència de Johan Cruyff. L’extècnic i exjugador blaugrana ha vingut acompanyat d’alguns membres de la seva Fundació convidat pel tècnic del filial Eusebio Sacristán. Cruyff ha presenciat la sessió juntament amb el director esportiu Andoni Zubizarreta i el coordinador de l’Àrea de Futbol Professional Narcís Julià i han mantingut una conversa distesa mentre observaven el treball dels nois del B.

En la xerrada, Cruyff, Zubizarreta i Julià han analitzat el futbol actual i també han parlat de l’Ajax i la seva organització. A més, han parlat de la tasca que fa la Fundació Johan Cruyff i de la preocupació de l’extècnic per tot el que comporta la formació dels més joves. Un altre dels aspectes que s’ha comentat en la trobada ha estat la possibilitat de crear plans de pensions per als futbolistes veterans una vegada ja s’han retirat.

L’origen de la visita

La trobada d’aquest matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper neix durant l’homenatge a Cruyff que es va celebrar fa unes setmanes a Sitges i en què hi van participar alguns dels jugadors del Dream Team que va dirigir l’holandès. Va ser llavors quan Eusebio va convidar Cruyff a trobar un dia per presenciar un entrenament del Barça B en directe.


Johan Cruyff visita el entrenamiento del Barça B per fcbarcelona
Tornar a dalt