fcb.portal.reset.password
Dos infants contemplen fixament un passaport infantil que un d'ells sosté amb una mà

Dos infants, amb un exemplar del Passaport Infantil. FOTO: GERMÁN PARGA / FCB

Els adults responsables de tots aquells socis menors de 8 anys que siguin titulars del Passaport Infantil ja poden activar el seu accés al Camp Nou per al primer partit de Lliga a l’Estadi, que es disputarà diumenge a les 21 hores.

‘App’ gratuïta i web del Club

Perquè el soci infantil pugui accedir al Camp Nou cal activar el Passaport des de sis dies abans del partit i fins al seu inici, mitjançant l’aplicació mòbil gratuïta ‘FCB Passaport Infantil’ compatible amb iOS i Android. Qui no disposi d’un telèfon intel·ligent podrà fer l’activació a través del web del Club.

Descarrega l''app' a través d'aquest codi:

Les peticions d’accés s’han de fer partit a partit i, un cop s’activa el Passaport, el sistema indicarà la porta de l’Estadi per la qual hauran d’accedir el menor i el seu acompanyant. Cal recordar que si l’adult acompanyant és soci abonat no podrà cedir la localitat a través del Seient Lliure.

El Passaport es pot continuar demanant

El Club va obrir un període de peticions ‘on-line’ d’aquest Passaport el passat mes de juny i llavors més de 5.000 socis van demanar aquest nou servei. Si algun soci està interessat a obtenir-lo i encara no l’ha sol·licitat ho pot fer durant tota la temporada de manera presencial a l’OAB. Alhora, es manté oberta l’opció de sol·licitar una entrada física per al soci menor de 8 anys a través del web del Club.

El Passaport Infantil és una nova acreditació gratuïta que el Club ha creat en el marc del projecte ‘Nens al Camp Nou’ i que pretén ordenar i registrar l’entrada dels socis menors de 8 anys a l’Estadi per tal que es compleixin totes les normes de seguretat vigents en l’àmbit de l’aforament d’estadis. El document té vigència per a una temporada, es renovarà automàticament i s’enviarà al domicili dels titulars la propera temporada.

Accés a partits de Lliga, Copa i Champions

L’estrena d’aquest document té lloc aquest diumenge i es podrà fer servir durant tota la temporada d’aquesta competició, a més de per als partits de la Copa del Rei i de la Lliga de Campions. Tot i això, hi haurà partits que, per ser d’alt risc, queden exclosos del projecte ‘Nens al Camp Nou’ i el Passaport no podrà activar-se. Seran els de Lliga i Copa contra el Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid i les eliminatòries de vuitens, quarts i semifinals de la Champions.

El Club es reserva l’opció de declarar algun altre partit excepcional i, d’altra banda, també hi haurà algunes limitacions de localitats en enfrontaments amb horaris familiars, però els titulars del Passaport Infantil sempre tindran prioritat d’accés també en aquestes ocasions.

Tornar a dalt