fcb.portal.reset.password

Promoció FC Barcelona - Atlètic de Madrid.

El FC Barcelona engega una campanya exclusiva per a tots els socis del Club coincidint amb el partit FC Barcelona - Atlètic de Madrid de Copa. I és que tots aquells que comprin una entrada per a l’anada dels quarts de final de la Copa del Rei contra l'Atlètic, que es disputarà el dimecres 21 a les 22 h, obtindran de manera totalment gratuïta una entrada de Gol 3a graderia per a qualsevol partit que disputi l’equip al Camp Nou durant el mes de febrer. Aquests partits poden ser a l’anada de semifinals de la Copa del Rei (en cas de classificació) o els de Lliga contra el Vila-real, el Llevant o el Màlaga.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++FC Barcelona - Atlètic de Madrid::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbarcelona_copa/ca_ES/entradas/evento/2414/session/139087/step1r2::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

A partir d’aquest divendres 16 i fins al dimecres 21 de gener tant els socis abonats com els no abonats podran aprofitar-se d’aquesta acció. La promoció només és vàlida per a la compra d’entrades a través del lloc web del Club.

Com es pot recollir l’entrada gratuïta?

Tots els socis que hagin fet la compra del partit de quarts de Copa, podran passar a recollir l‘entrada gratuïta que ofereix aquesta promoció amb el seu carnet de soci, a les taquilles del Club situades al Bulevard a partir del dilluns 26 de gener, excepte els dies que hi hagi partit de futbol. Cal tenir present que tampoc es podrà anar a buscar l’entrada el mateix dia en què es jugui el partit escollit.

Cal recordar que es tracta d’una promoció personal i intransferible i només es donarà l’entrada al titular del carnet de soci amb el qual s’ha fet la compra. Finalment, cada soci podrà gaudir del mateix nombre d’invitacions que entrades hagi comprat per als quarts de final amb el mateix carnet, amb un màxim de 6 entrades per soci.


FC Barcelona - Atlètic de Madrid (Copa del Rei... per fcbarcelona

Tornar a dalt