fcb.portal.reset.password
El Camp Nou

Vista general del Camp Nou, l’Estadi amb més capacitat d’Europa / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

Tal com estipula la normativa que regula la llista d’espera d’abonaments, el 15 d’octubre comença el termini que ha de permetre als socis inscrits amb anterioritat al 30 de juny del 2014 ratificar la seva condició de demandant d’un futur abonament.

El fet de pertànyer a aquesta llista, i tal com el soci va signar en el seu moment, suposa acceptar aquestes condicions. D’acord amb aquesta normativa, haurà d’efectuar la ratificació presencialment a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) de dilluns a divendres en horari de 9 a 19 hores, i els dissabtes de 10 a 13 hores (exceptuant els dies de partits).

El tràmit s’ha de realitzar entre el 15 d’octubre del 2014 i el 7 de gener del 2015. Si transcorregut aquest termini el soci no fa acte de presència, el Club entendrà que no hi ha interès per continuar inscrit i es perdrà la posició i antiguitat a la llista d’espera.

En qualsevol cas els socis tenen a la seva disposició el telèfon de l’Oficina d’Atenció al Barcelonista, 902 1899 00, i el correu electrònic oab@fcbarcelona.cat.

[[BOTOVERMELL::CONSULTAR POSICIÓ A LA LLISTA D’ESPERA++::http://www.fcbarcelona.cat/socis/detall/fitxa/llista-d-espera-d-abonaments::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt